Što kaže fratar

Škola evanđelja: Kako pobijediti "svijet"

Razgovor vodi: Dragan Soldo Odgovara: fra Mario Knezović. Emitirano na Našoj TV i Laudato TV. Ovo je svojevrsna škola ebanđelja.

 

Spolnost u mladenaštvu i braku

Predavanje o spolnome životu mladih. Predbračna čistoća, život spolnosti u braku.

 

Intervju: Crkva mora biti hrabra i dizati glas za vjerni puk

Danas 24. 12. je u sklopu posebnoga Božićnoga priloga izišao veliki razgovor za sva izdanja Večernjega lista u kojem sam govorio o najaktualnijim pitanjima vjere, društva i Crkve.

Riječi koje je fra Viktor uputio majci tjeraju na suze

Plakala je majka. Potajice je plakala i u strahu jecala. Komunisti su joj ubili nevina sina fratra na Širokome Brijegu. Imao je tek 21 godinu. Ni plakati se nije smjelo u okruženju zločinaca.

Kako riješiti sukobe, svađe i dobro komunicirati?

Ti si kriva! Ti si taj koji uvijek pokvari moj dan! Dosta mi je više tvojih kritika! Ja ću u ovoj kući poludjeti s vama! Miči mi se s očiju! Ne želim te ni čuti ni vidjeti!

AUDIO: Isuse, spasi nas, pogibosmo

U Bibliji, u različitim prilikama, Bog poručije «Ne boj te se!». Isus, kao Bog i čovjek, duboko proniče u stvarnost našeg postojanja. Isus zna koliko smo ranjivi, nemirni, prestrašeni, očajni.

VIDEO: Zaustavimo opasne namjere pod krinkom Covida

Ako u prezentiranome obliku i postoji COVID-19 od njega su puno opasnije mračne i tajne namjere. Što se pod krinkom Koronavirusa želi mučki provesti u svijetu poslušajte u ovom videu.

Oslonimo se na Isusa i uzmimo krunicu u ruke

Nije vrijeme manifestacija i prezentacija, nego vrijeme Isusovih svjedoka.

Stranice

Pretplati se na Što kaže fratar