O onim stvarima

Spolnost u mladenaštvu i braku

Predavanje o spolnome životu mladih. Predbračna čistoća, život spolnosti u braku.

 

Osam razloga za predbračnu čistoću

1. Seks je najmoćnija stvaralačka snaga darovana čovjeku. Usporedimo ga s atomskom energijom. Kada se atomski potencijal koristi ispravno može proizvesti ogromnu korisnu energiju, međutim, zloupotrebljavanjem uništava život.

Spolni čin je najveći simbol ljubavi

U zajedništvu bračne ljubavi spolni je odnos istodobno i najljepši i najpodcijenjeniji odnos – podcijenjen zato što gotovo i ne postoji nikakvo razumijevanje ili poštivanje značenja i svrhe spolnosti, iako je naše društvo prepl

Zašto čekam sa seksom do braka

Moj inbox je svakodnevno poplavljen pitanjima mladih žena koje kažu: “Moj dečko kaže da ću spavati s njim ako ga stvarno volim. Bojim se da će me ostaviti ako ne spavam s njim. Ako mu ne dam što želi, bojim se da će me varati.

Važno je za koga se udaš

Moj muž i ja smo se jednom prilikom našli u društvu jedne grupe mladih. Za vrijeme ručka, preko puta nas sjedila su dva dečka i djevojka. Jedan dečko je bio “štreber” s naočalama.

Kako su ljubavni romani zamalo uništili moj brak i moj seksualni život

Ako je suditi po hrvatskim i svjetskim top ljestvicama čitanosti, u posljednje vrijeme zavladala je prava pomama za ljubavnim romanima, posebice onima s eksplicitnim opisima spolnog čina.

Ljubav ili seks

Jesam li to samo ja, ili ste i vi nekad dok ste gledali neki film ili famozni Tree Hill, poželjeli onu romantičnu ljubav, ono prikazano savršenstvo gdje sve sjajno i bajno završava, gdje tuga na kraju ne postoji… Ispravite me a

Pretplati se na O onim stvarima