Novosti

Slušajući naš Youtube kanal pomozite drugima

O ČEMU SE RADI? Je li vam ide na živce i izbaci vas iz takta kad slušate nešto na Youtube ili internetu i najedanput uskoči reklama/promidžbena poruka?

Pet milijuna posjetitelja slušalo Agape RTV

Papa Pio XII. je izrekao kako su mediji „divni Božji darovi“. Kad je to Papa izgovarao nije bilo ni primisli o internetu ili YouTube kanalu. Papa Pavao VI.

Fra Mario Knezović obranio doktorsku disertaciju

Fra Mario Knezović, član Hercegovačke franjevačke provincije i župnik na Kočerinu, uspješno je obranio doktorsku disertaciju pod naslovom: „Analiza i uloga komunikacijskih kanala u evangelizacijskome djelovanju Katoličke crkve

Kočerin: Duhovni seminar privukao mnoštvo vjernika

U župi Kočerin u Hercegovini je od 6. do 8. ožujka održan je trodnevni duhovni seminar kojem je voditelj bio fra Mario Knezović, župnik. Kroz tri večeri on je govori o temi „Život s Isusom oslobađa straha i daje smisao“.

Putopis: Nije Amerika sve što sja

Putopis fra Marija Knezovića do Amerike i natrag objavio je Večernji list. Čitajte o tome kako sam u ranojutarnje sate doživio mlade, zašto bi čovjek iz Australije kocem „okerepio“ svoga sina da nije oženio Hrvaticu.

Knjiga "Nisam šutio" na kućnoj adresi

Želite knjigu „Nisam šutio“ na vašu kućnu adresu? Vi koji prebivate u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj to možete učiniti. Isključivo porukom u inbox - porukom (ne u komentare) ostavite svoje podatke. 
Ime i prezime

Nakon Zagreba i Posušje uz knjigu Nisam šutio

U Posušju je u nedjelju 6. studenoga predstavljena knjiga „Nisam šutio – otvoreno o Crkvi politici i društvenim događanjima“ autora fra Marija Knezovića. Kino dvorana, svjedoci kažu, nikada nije bila ispunjenija.

Iskustvo jedne noći: Prepusti se Isusu

Tog prvog dana Došašća, moji najmiliji su nakon napornog dana otišli ranije u krevet.

Razotkriveni: HRT manipulira i obmanjuje javnost

Manipulacija, pristranost i ideološka nastrojenost Hrvatske radiotelevizije – HRT-a je sve očitija. Svojim prilozima obmanjuju javnost, cenzuriraju istinu i prešućuju prave činjenice.

Stranice

Pretplati se na Novosti