Molitva

Druga molitvena večer svećenika

Druga molitvena večer svećenika bila je 25. studenoga u 21 sat. Susret je bio pod geslom: „Ako je Bog za nas, tko će protiv nas“. A ovoga četvrtka predmole:

Molitvena večer svećenika i naroda

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodili su molitvu za narod u izazovnome vremenu. Evo predmolitelja u ime svih nas: Don Jozo Mužić, fr. Nikola Leopold Noso, fra Mario Knezović, br.

AUDIO: Koji sveci idu u pakao i zašto je Isus stranac?

U susretu sa svojim učenicima Isus za njih bijaše stranac koji ništa ne razumije. Tek su ga prepoznali kad im se otvorila pamet. Kakva nam pamet treba i što znači u našem vremenu biti pametan?

Momak i djevojka mole na WhatsApp

Moderna mobilna i računalna tehnologija je toliko ušla u pore našeg društva da je danas teško zamisliti jednu obitelj na okupu u kojoj netko neće držati mobitel u ruci i pisati.

Molitva zaljubljenih, momka i cure...

Molite za svoju djevojku ili svoga mladića u kojega ste se zaljubili ili ga volite. Molite za neuzvraćenu ljubav i one ledena srca i zaključanih vrata i molite kad ste zaljubljeni da progledate.

 

 

Osnovne kršćanske molitve

Svaki kršćanin bi trebao naizust - napamet znači osnovne kršćanske molitve. Zvati se vjernikom a ne moliti znači biti odvojen od izvora. Donosimo najosnovnije molitve koje vi gotovo svi znate.

Što je molitva i kako najbolje moliti

Ovdje pročitajte sve važno što treba znati za molitvu,  kakva molitva može biti i kako ispravno moliti.

Molitva za učenje, polaganje ispita

Znate one trenutke kad uoči ispita na faksu ili kontrolnoga u školi molite da prođe sve dobro. Koje molitve tada izgovoriti i kako Bogu uputiti svoj vapaj vidite klokom na ovaj članak.

 

 

Molitva za zdravlje, oslobođenje od alkohola i droge

Mnogi su upali u različita ropstva alkoholizma, droge, kocke. Molite kako bi se duhovno i tjelesno oslobodili toga zla. Molite za zdravlje duše i tijela.

 

 

 

Molitva za obitelj, brak, poteškoće u braku

Molitva je ona koja čuva obitelj na okupu. Molitva je blagoslov bračnih supružnika i pomoć u krizama i bračnim nevoljama. Molite i vi koji trpite u braku. Takve molitve vam bnudimo.

Stranice

Pretplati se na Molitva