Mladi

Spolnost u mladenaštvu i braku

Predavanje o spolnome životu mladih. Predbračna čistoća, život spolnosti u braku.

 

Moj put je slijediti Tebe

Ugledah u daljini Ljubav raspetu. I sve što sam tada poželio je služiti, utažiti Mu žeđ; umanjiti Mu boli. Uzvratiti na Ljubav. Cijeli moj svemir je uzdrhtao pred tom Ljubavi...

Momak i djevojka mole na WhatsApp

Moderna mobilna i računalna tehnologija je toliko ušla u pore našeg društva da je danas teško zamisliti jednu obitelj na okupu u kojoj netko neće držati mobitel u ruci i pisati.

Molitva zaljubljenih, momka i cure...

Molite za svoju djevojku ili svoga mladića u kojega ste se zaljubili ili ga volite. Molite za neuzvraćenu ljubav i one ledena srca i zaključanih vrata i molite kad ste zaljubljeni da progledate.

 

 

Molitva za učenje, polaganje ispita

Znate one trenutke kad uoči ispita na faksu ili kontrolnoga u školi molite da prođe sve dobro. Koje molitve tada izgovoriti i kako Bogu uputiti svoj vapaj vidite klokom na ovaj članak.

 

 

VIDEO: Je li brak zajednica muškarca i žene?

Pogledajte i poslušajte govor salezijanca don Damira Stojića koji govori zašto je brak zajednica muškarca i žene. Što nam o tome kaže Crkva, što naravni zakon, što Sveto pismo vidite u videu.

 

Mladi su bolji nego što zaslužujemo

Pisati o mladima u svim vremenima je izazovno, lijepo, ali, istini za volju, ponajčešće pomalo promašeno. Svako doba, gledano kao razdoblje određene civilizacije, ima svoje sudove o mladima i očekivanja od njih.

Pogledajte prvi video spot posuške Frame

Frama Posušje je dobila svoj prvi video spot. Snimljen je spot za pjesmu „Tebi sve ja predajem“ s kojom je ostvaren zapažen nastup na Festivalu duhovne glazbe u Zadru. Spot je sniman u Tribistovu.

Sveti Franjo, svetac izazova

Sveti Franjo je rođen u Asizu (Italija), u jesen 1182. (1181.), u jednoj od bogatijih obitelji u gradu: njegov otac, Pietro di Bernardone, bio je bogati trgovac tkaninama i tkalačkim materijalom; a majka mu je, Donna Pika, bila plemićkoga podrijetla.

Pretplati se na Mladi