Emisija Agape

AGAPE SVE EMISIJE KRONOLOŠKI - ARHIV

Emsije Agape možete čuti ovdje. Radiopostaje Mir Međugorje emisiju uživo emitira petkom od 20,30 sati (ljeti u 20,45), te u reprizi noću sa subote na nedjelju u 3,15 sati. Repriza je i na Radiju Plus nedjeljom u 9,30 sati.

Operni prvak Ferdinand Zovko

Ferdinand Zovko je prvi čovjek iz Hercegovine koji je postao operni prvak. U emisiji Agape je govorio o svome životu, povratku u zavičaj, prijetnjama i odbačenosti od zajednice u kojoj je stvorio glazbenu školu.

 

Klarise: Život za Isusa iza rešetaka

Biste li vi (mi) to mogli? Ući u jedan samostan i cijeli život biti u njemu? To čine, između ostaloga, časne sestre klarise.

Ako mislite da vam je teško poslušajte ovo svjedočanstvo

Poslušaju razgovor s ovom udovicom koja je rodila šestoricu sinova. Ovo je dirljivo svjedočanstvo vjere u najtežim životnim okolnostima. Biserka Alviž je prerano izgubila muža, a najstariji sin je poginuo.

Kako do začeća djeteta i nestanka spontanih pobačaja?

Imate poteškoća sa začećem djeteta? Problem su vam u braku spontani pobačaji? Poslušajte ovu emisiju. Ovaj dječak Emanuel je plod savjetovanja s ekipom iz Fertilitycare.

Fra Velimir Bavrka: Slijedi Boga, a ne zloga

Ne možemo reći, kaže fra Velimir: Eto otrov je samo na vrhu prsta ne u mojem tijelu. Dovoljno je da na vrhu prsta budemo otrovani. To vrijedi i za grijeh. Lijek je Isus. Lijek je sveta misa. Lijek je sakrament pomirenja.

Marin Topić otvoreno o poziciji Hrvata u BiH

Marin Topić je na vrlo zanimljiv, otvoren i lucidan način govorio o poziciji Hrvata u BiH. Kakva su njegova rješenja i pogledi poslušajte u emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje.

 

fra Mladen Rozić u emisiji Agape

U emisiji Agape je gostovao fra Mladen Rozić, župnik iz Bukovice. Govorili smo kako ljude učiniti boljim.

 

Ksenija Abramović je hrabra žena koja je stvorila Laudato TV

Ksenija Abramović je žena koja je hrabro prihvatila poslanje i osnovala Laudato TV. Tko je Ksenija, koja je načela vode u životu, što je i tko nadahnjuje? To poslušajte u emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje.

Fra Stanko Banožić, zlatomisnik

U emisiji Agape ugostili smo fra Stanka Banožića koji je ove godine proslavio 50 godina svećeništva – Zalatnu misu. Razgovarali smo o njegovom životnome putu.

 

Stranice

Pretplati se na Emisija Agape