Emisija Agape

AGAPE SVE EMISIJE KRONOLOŠKI - ARHIV

Emsije Agape možete čuti ovdje. Radiopostaje Mir Međugorje emisiju uživo emitira petkom od 20,30 sati (ljeti u 20,45), te u reprizi noću sa subote na nedjelju u 3,15 sati. Repriza je i na Radiju Plus nedjeljom u 9,30sati.

Uz ovu emisiju zapjevajte i radujte se

Izdignimo se iz ponora, tužnih vijesti, jalovih rasprava, osuda, prijetnji. Večeras ću u emisiji Agape ponuditi nešto što će nas u ovom izazovnome razdoblju obradovati, unijeti radost u srce i dušu.

Emisija Agape: Kako ne reći hvala Gospi?

Kako ne biti među devetoricom gubavaca koji nisu zahvalili Gospodinu? Zahvalio je samo jedan! Gospe, hvala ti za 40 godina prisutnosti. U emisiji govore: fra Miro Šego, Zvonimir Ostojić, Goran Kujundžić i fra Jozo Zovko.

Ante Prkačin o traženjima Boga i aktualnim temama

Kao nikad do sada general i saborski zastupnik Ante Prkačin je govorio o svojim korijenima i duhovnom životu.

Agape: Zanimljiv gost o svome pozivu i svijetu u kojem živimo

Fr. Ivan Dominik Iličić obraćenik i svećenik. Čut ćete u ovoj emisiji puno zanimljivih detalja. Ovo je prvi video Agape.

 

Agape: Stepinac i Srpska pravoslavna crkva

Dr. Ivica Šola, sveučilišni profesor Tihomir Dujmović, publicist i novinar Dr. fra Mario Knezović, urednik i voditelj. Ovdje ćete čuti što drugdje nećete. Preporučamo pažljivo preslušati.

 

Agape: Ovo drugi prešućuju, a narod traži istinu

Emisija za koju slušateljica reče: „Čujte i počujte“. U ovoj emisiji ćete od gosta čuti što drugdje sigurno nećete. Radiopostaja Mir Međugorje, Emisija Agape, petkom 20,30 Urednik i voditelj: fra Mario Knezović.

Don Dubravko Turalija: Isus se čudio nevjeri i neznanju

Gost emisije Agape bio je dr. don Dubravko Turalija. Evo nekih tema o kojima smo razgovarali: Zašto su učenici branili nekome da izgoni zloduhe iz opsjednutih?

Stranice

Pretplati se na Emisija Agape