Emisija Agape

AGAPE SVE EMISIJE KRONOLOŠKI - ARHIV

Emsije Agape možete čuti ovdje. Radiopostaje Mir Međugorje emisiju uživo emitira petkom od 20,30 sati (ljeti u 20,45), te u reprizi noću sa subote na nedjelju u 3,15 sati. Repriza je i na Radiju Plus nedjeljom u 9,30 sati.

Treba i ovo čuti: Što je istina?

Što se zbiva? Kako u ovim okolnostima pokušati živjeti normalno i bez straha? Što zahtijevaju roditelji, što kaže struka, kako je raditi osoblju u školama, što je s javnošću i izvještavanju o koronavirusu?

Karolina Vidović Krišto: Vjera i istina su spas

U emisiji je o vrlo zanimljivim temama govorila saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto. 

Papa je u zadnji tren "spasio" Međugorje

Darko Pavičić u emisiji Agape govori o brojnim aktualnostima o kojima se malo ili nikako može čuti u drugim medijima.

Kako riješiti sukobe, svađe i dobro komunicirati?

Ti si kriva! Ti si taj koji uvijek pokvari moj dan! Dosta mi je više tvojih kritika! Ja ću u ovoj kući poludjeti s vama! Miči mi se s očiju! Ne želim te ni čuti ni vidjeti!

Podvala Antikrista i lažnoga humanizma

U vremenu kad se umjetno građena civilizacija ruši treba pomno promisliti odakle dolaze ta urušavanja. Podvale Antikrista kršćanskoj duhovnosti postale su podle i suptilne.

Tako je živio i govorio fra Ante Kutleša

Često čujemo kako ljudi jedno pričaju a drugo žive. No, ima i onih, a takav bijaše pokojni misionar fra Ante Kutleša, koji su ono što su govorili i živjeli. Ovo je spomen emisija na tog divnoga fratra.

Dvoje mladih i radosnih unatoč iskušenjima

Ne samo da ih je lijepo, nego ih je i korisno čuti. Toliko vedrine, nade unatoč izazovima. Bračni par Ivica i Diana Suvalj iz Koprivnice.

Smisao križa i odnos prema bližnjima

U emisiji Agape bilo je govora o smislu križa i patnje, te o tome kakve su naše dužnosti prema bližnjima. U emisiji je bio i dio Gospina plača koji su na jedinstven način putem Skypea ispjevale rođene sestre - njih šest.

Stranice

Pretplati se na Emisija Agape