Molitva zaljubljenih, momka i cure...

Molite za svoju djevojku ili svoga mladića u kojega ste se zaljubili ili ga volite. Molite za neuzvraćenu ljubav i one ledena srca i zaključanih vrata i molite kad ste zaljubljeni da progledate.

 

 

MOLITVA U LJUBAVI PREMA DJEVOJCI-CURI

Gospodine, imam djevojku. Zaista mi je stalo do nje i želim da ovo što doživljavamo, zaista i uspije. Podari nam oboma mudrosti i strpljivosti da zajednički razvijamo našu vezu prema nečemu puno uzvišenijem. Možda je ona, Gospodine, prava osoba, koja će sa mnom dijeliti svu sreću i tugu u budućnosti, a možda ona ipak nije ta koja je meni odabrana. Bez obzira na sve, ovoga trenutka sam sretan i želim da ta sreća i dalje potraje. Zaštiti moju djevojku od loših utjecaja, da ne čini nepromišljene stvari zbog kojih bi se sutra mogla pokajati. Daj, Gospode, da s dovoljnom pažnjom gradim njezino povjerenje u našu ljubav. Želim ti reći da je čuvaš od lažnih prijatelja koji se krivo predstavljaju, kako bi naškodili njezinoj sreći. Hvala ti što si spojio naša srca te neka između nas raste prava i uzvišena ljubav. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen. 

MOLITVA ZA LJUBAV PREMA MLADIĆU-MOMKU

Gospodine, imam mladića. Zaista mi je stalo do njega i želim da ovo što doživljavamo, zaista i uspije. Podari nam oboma mudrosti i strpljivosti da zajednički razvijamo našu vezu prema nečemu puno uzvišenijem. Možda je on, Gospodine, prava osoba, koja će sa mnom dijeliti svu sreću i tugu u budućnosti, a možda on ipak nije taj koji je meni odabran. Bez obzira na sve, ovoga trenutka sam sretna i želim da ta sreća i dalje potraje. Zaštiti ga od loših utjecaja, da ne čini nepromišljene stvari zbog kojih bi se sutra možda pokajao. Daj, Gospode, da s dovoljnom pažnjom gradim njegovo povjerenje u našu ljubav. Želim ti reći da ga čuvaš od lažnih prijatelja koji se krivo predstavljaju, kako bi naškodili njegovoj sreći. Hvala ti što si spojio naša srca te neka između nas raste prava i uzvišena ljubav. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen. 

MOLITVA ZA NEUZVRAĆENU LJUBAV

Zaljubljen sam, ali moja ljubav nije uzvraćena. Velika tuga obuzima moje srce. Ne znam jesu li ovi moji osjećaji zaista nešto pravo, ili je ova zaljubljenost samo još jedna prolaznost. Pokaži mi pravi put, jer samo ti znaš moje srce. Samo ti znaš što je za mene najbolje. Ako je, Gospodine, ova ljubav nešto za što se moram boriti, ti mi pokaži pravi način i put za uspjeh. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen. 

MOLITVA U ZALJUBLJENOSTI

Gospodine, hvala ti za osobu u koju sam se zagledao. Hvala što si je stavio na moj put. Ti poznaješ moje čežnje i želje i hvala ti za ljubav koju osjećam. Molim tvoju pomoć za nas. Daj razboritosti da se dobro upoznamo i odlučimo što je dobro za nas. Gospodine, predajem sve u tvoje ruke. Vodi nas, blagoslovi nas. Amen. Oče naš...