Agape: Silovatelji i zločinci šetaju Vukovarom

Ono što su u emisiji Agapa na Radiopostaji Mir Međugorje izgovorili Nikola Kajkić, Irena Kačić i Hajdar Dodaj jednostavno treba čuti. U emisiji Nikola Kajkić, čovjek koji je suspendiran zato što je otkrivao zločince, iznosi konkretne detalje i imena onih koji su ubijali i silovali. Iznio je i podatke koji do sada nisu izgovoreni nigdje. Rekao je kako su kod zločina na Ovčari i drugim mjestima svi morali pucati kako bi kao svi bili zločinci. Izgovorio je podatke zašto se opstruira istraga. DORH je najodgovorniji kao i vlast. Upitao se: Kako možemo očekivati istrage kad su na čelu DORH-a bili Bajić, Cvitan i Jelinić koji su ili suradnici UDBE ili masoni.
U emisiji je potresno svjedočanstvo iznijela i Irena Kačić, majka najmlađeg ubijenoga na Ovčari. Njezina sina Igora su sa 16 godina odveli iz bolnice i potom strijeljali. To je bilo, kako svjedoči, zato što joj je muž i Igorov otac Petar bio branitelj koji je također poginuo. Nikola Kajkić je dodao kako je za ubojstvo maloga Igora odgovoran njihov susjed Pero Akik koji i sada šeta Vukovarom.
Svoju mučnu priču iznio je i Hajdar Dodaj koji je u vrijeme boravka u zatvoru u Srbiji imao 19 godina. Prebjegao je kao Albanac iz JNA i priključio se obrani Vukovatra. Tu počinju njegove patnje koje je s brojnim detaljima ispričao u ovoj emisiji.
Emisiju svakako poslušajte u cijelosti.