Slušajući naš Youtube kanal pomozite drugima

O ČEMU SE RADI? Je li vam ide na živce i izbaci vas iz takta kad slušate nešto na Youtube ili internetu i najedanput uskoči reklama/promidžbena poruka? Budući da se oni koji objavlju na Youtube jedino tako mogu financirati njih je razumjeti. Svaka objava traži i troškove, osobito ako u tome sudjeluje više osoba. Mi s Youtube kanala Agape RTV, u suradnJi s vama, želimo pokušati to drugačije riješiti.

ŠTO PREDLAŽEMO? Naime, dobili smo domišljat prijedlog jedne sobe koja nas rado sluša i gleda. Tako nam je predloženo da mi uz naše objave stavimo ime osobe ili naziv humanitarnoga donatora ili pokrovitelja objave. Tu ideju smo prihvatili kako bismo se othrvali marketingu koji bi npr. usred propovijedi ili emisije reklamirao deterdžente ili nešto slično.

IDEJA JE SLIJEDEĆA: Oni koji žele mogu dobrovoljno donirati za određenu objavu iznos od 100 KM (400 kuna ili 50 Eura). U vrhu objave (vidite na priloženim uzorcima) pisalo bi ime donatora ili vašega poduzeća ili neke organizacije, udruge, molitvene skupine itd. Taj vaš prilog će samo manjim dijelom ići u održavanje stranice www.fratar.net i Youtube kanala Agape RTV, a većina tog priloga će ići u humanitarne svrhe školovanja siromašne djece u Africi – stoga i jeste humanitarni donator.

GDJE SE JAVITI? Koji želite postati humanitarni donator javite se u inbox vašom porukom ili nam pišite na mail: emisija.agape@gmail.com i tu ćemo vam dati ostale informacije. Vi koji želite pomoći širenje evangelizacije, a ne želite da se to objavi možete se također javiti, pomoći i ostati anonimni. Hvala vam što činite dobro, surađujete u evangelizaciji puka Božjega i sudjelujete u školovanju djece u Africi.

emisija.agape@gmail.com

ili u inbox porukom na našoj facebook stranici